گروه علمی:افزودن پروتئین بیشتر به رژیم غذایی شما می تواند با حمایت از سیری، بهبود ترکیب بدن و جلوگیری از کاهش عضله در طول کاهش وزن، برای سلامتی شما مفید باشد.به گزارش سلامت نیوز، پروتئین از اسیدهای آمینه تشکیل شده است که برای فرآیندهای مهمی مانند عملکرد سیستم ایمنی، سنتز انتقال دهنده های عصبی و هورمون ...
گروه علمی:با استفاده از این ۴ منبع گیاهی می توانید تمام پروتئین مورد نیاز خود را تامین کنید.
به گزارش ایسنا، غذاهای غنی از پروتئین برای رشد عضلات، ریکاوری و انرژی بعد از تمرین بسیار مهم هستند و باعث بهبود سلامت کلی برای تناسب اندام و تمرینات قدرتی میشوند. وقتی صحبت از تناسب اندام و تمرینات قدرتی ...
گروه سلامت:نقش پروتئین در رشد و نمو، تشکیل و حفظ عضلات و استخوانها، سیستم عصبی، ایمنی، خونرسانی، تنفس، گوارش و تمام فعالیتهای حیاتی بدن بسیار مهم است.
به گزارش بهداشت نیوز، پروتئینها جزو سه گروه اصلی مواد مغذی محسوب میشوند که حیات انسانها به آن وابسته است....
گروه سلامت:میوههای پرپروتئین مانند پرتقال و آووکادو میتوانند مقدار قابل توجهی پروتئین را در صورت ترکیب با سایر غذاهای پروتئیندار برای شما فراهم کنند.به گزارش همشهری آنلاین،وقتی به پروتئین فکر می کنیم، اغلب ممکن است آن را با گزینه های غیر گیاهی مرتبط کنیم. با این حال، بسیاری نمی دانند ...
گروه سلامت:مصرف پروتئین کافی در رژیم غذایی میتواند به حفظ وضعیت عضلانی و جلوگیری از مشکلات دیگر کمک کند.به گزارش خبرآنلاین، کمبود پروتئین میتواند تقریباً بر تمام جنبههای عملکرد بدن تأثیر بگذارد و با علائم زیادی همراه باشد. برخی از نشانههای کمبود پروتئین عبارتند از:
۱) ...
گروه سلامت: پروتئین دارای TEF (اثر حرارتی غذا) بالاتری نسبت به چربی یا کربوهیدرات است، به این معنی که بدن شما با خوردن آن کالری بیشتری میسوزاند. به گزارش خبرآنلاین،علاوه بر این، پروتئین میتواند به شما در ساخت توده عضلانی کمک کند. همانطور که مصرف پروتئین کافی برای کاهش وزن سالم مهم است، کیفیت ...
گروه سلامت:کودک برای رشد مناسب نیاز به رژیم غذایی مغذی دارد و یکی از مهمترین نیازمندیها در یک رژیم غذایی سالم، دریافت پروتئین کافی است.
محققان توصیه می کنند که یک کودک تا سن ۱۲ ماهگی باید حداکثر ۱۵ درصد از کالری مورد نیاز خود را از پروتئین دریافت کند.
مصرف پروتئین به عضله سازی کمک می کند و باعث ...
گروه علمی: دریافت پروتئین کافی در رژیم غذایی ضروری است؛ چرا که به عضلهسازی کمک میکند و برای استخوانها مفید است، متابولیسم را تقویت میکند، هوسهای گاه و بیگاه را از بین میبرد و احساس سیری ایجاد میکند. غنیترین منابع پروتئین گیاهی عبارتند از:
۱) عدس
حبوبات،...
گروه علمی:تازهترین نتایج یک کارآزمایی شش ماهه نشان میدهد که مصرف پروتئین آب پنیر بر تشدید آکنه ولگاریس (جوش) در مردان مبتلا به آکنه تأثیر معنی داری ندارد.به گزارش ایسنا،یافتههای حاصل از آزمایشی ۶ ماهه ارتباط بین پروتئین آب پنیر و آکنه را روشن کرد. در گزارشی به نقل از مدیکال دیالوگز ...
گروه علم و فناوری: پروتئین به دلیل خاصیت عضله سازی و کاهش اشتها به شدت مورد تبلیغ قرار گرفته، اما دانشمندان نگران هستند که مصرف بیش از اندازه آن برای شریانهای شما مضر باشد. محققان دانشگاه پیتسبرگ نشان دادند که مصرف بیش از یک پنجم کالری پروتئین میتواند سلولهایی را فعال کند ...
گروه علمی: پژوهشگران از یک سیستم دیانای مصنوعی به نام AEGIS برای طراحی دو نوکلئوتید مصنوعی استفاده کردند که از هندسه نوکلئوتیدهای طبیعی به شکلی بینقص تقلید میکنند.به گزارش ایسنا، دیانای، مولکولی که اطلاعات ژنتیکی همه موجودات زنده را ذخیره میکند، تنها از چهار ...
گروه علمی: بسیاری از کارشناسان توافق نظر دارند که یک رژیم غذایی بدون گوشت برنامهریزیشده میتواند تمام مواد مغذی مورد نیاز شما از جمله پروتئین را در اختیارتان بگذارد.بهگزارش فرادید، برخی غذاهای گیاهی به طور قابلتوجهی حاوی پروتئین بیشتری نسبت به سایرین هستند و تحقیقات نشان می...
گروه علمی:وقتی میخواهید برای رژیم لاغری خود برنامهریزی کنید بهتر است به جای اینکه فقط به دنبال کالریها باشید نگاهی هم به مقدار پروتئین هر غذا بکنید.به گزارش بهداشت نیوز، پروتئین به دلایل زیر اهمیت دارد:
۱. شما را راضی نگه میدارد. غذاهای پروتئین دار اشتها را تنظیم می...
گروه علمی: آیا احساس میکنید تمام مدت گرسنهاید؟ بیشتر وقتها دلتان شیرینی میخواهد؟ پس باید کشف کنید چرا اغلب گرسنهاید و بدنتان سعی دارد چه پیامی به شما برساند. اگر بتوانید این سیگنالها را شناسایی کنید، میتوانید کنترلتان را روی اشتهای خود بیشتر کنید.
به گزارش ...
گروه علمی:پژوهشگران در بررسیهای جدید خود در مورد دیابت دریافتند که شاید نوعی پروتئین بتواند در معکوس کردن اثر دیابت نوع دو موثر باشد.پژوهش جدیدی نشان میدهد که هدف قرار دادن نوعی پروتئین در سلولهای چربی موشها، میتواند دیابت نوع دو را معکوس کند. همچنین نتایج این پژوهش نشان ...
گروه علمی: احتمالا از قدیمی ها عبارت شما همان چیزی هستید که می خورید را شنیده اید. اگرچه این جمله کمی اغراق آمیز به نظر می رسد اما مطالعات جدید نشان می دهد،موضوع فوق حداقل در مورد سلامت و طول عمر ما صادق است.
به گزارش سیناپرس، نتایج مطالعه جدید انجام شده توسط محققان دانشگاه واسدا در ژاپن نشان می ...
گروه علمی: احتمالا از قدیمی ها عبارت شما همان چیزی هستید که می خورید را شنیده اید. اگرچه این جمله کمی اغراق آمیز به نظر می رسد اما مطالعات جدید نشان می دهد،موضوع فوق حداقل در مورد سلامت و طول عمر ما صادق است.
به گزارش سیناپرس، نتایج مطالعه جدید انجام شده توسط محققان دانشگاه واسدا در ژاپن نشان ...
گروه علمی: پروتئین موجود در شیر گاو به طور قابل توجهی بهبود زخم را تسریع میکند.به گزارش ایسنا، بر اساس مطالعهای جدید محققان دانشگاه کالج لندن، باندهای آمیخته با کازئین، پروتئینی که در شیر گاو یافت میشود، به طور قابل توجهی بهبود زخم را در موشها بهبود بخشید.این تحقیق که به تازگی ...
گروه علمی: یافته های اخیر محققان کالج دانشگاهی لندن نشان داد: باندهای تزریق شده با کازئین، پروتئینی که به فراوانی در شیر گاو یافت می شود، بهبود زخم را به طور قابل توجهی در موش ها سرعت بخشید. به گزارش سیناپرس،کازئین، پروتئینی است که در به طور طبیعی در شیر پستانداران یافت می شود و حدود ۸۰ ...
گروه سلامت: پروتئین به عنوان جزء مهمی از ساختار هر سلول برای ادامه حیات بدن ضروری و برای رشد و حفظ سلامت حائز اهمیت است.به گزارش بهداشت نیوز، بدن طی فرآیندی پروتئینها را تجزیه کرده و به آمینو اسیدها تبدیل میکند. آمینو اسیدها ترکیبهای ارگانیکی هستند که برای ایجاد پروتئینهای جدید ...